contact

ron vroomen

plan uw afspraak

 

Een afspraak plannen? Of meer informatie ontvangen?

Contactgegevens

– Werkzaam in heel Nederland! –

Contactinfo
info@ronvroomen.nl

KvK 74730207
Btw NL001603172B81
IBAN NL82 ABNA 0118124811

Postadres
Lindenlaan 232
1185NG Amstelveen

BEL RON:  +31 6 48 200 141

Ron Vroomen parketvloeren schuren

Ron Vroomen Parketvloeren Schuren is in 1999 ontstaan uit een liefde voor hout. Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak is uw trap, houten-, eiken-, of parketvloer gegarandeerd in goede handen.

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt het schuren van een houten vloer of parketvloer?

Dit hangt af van de grootte van de vloer en de staat waarin deze verkeert. Gemiddeld genomen duurt het schuren van een houten vloer of parketvloer tussen de 1 en 3 dagen. Het is belangrijk om hierbij rekening te houden met het drogen van de vloer na het schuren. Als specialist kan ik 50m2 vloer per dag schuren.

  Komt er veel stof vrij tijdens het schuren?

  Het schuren van een houten vloer of parketvloer kan inderdaad stoffig zijn. Dit komt doordat er tijdens het schuren kleine houtdeeltjes vrijkomen. Om de hoeveelheid stof zoveel mogelijk te beperken, wordt er gebruik gemaakt van speciale stofzuigers en afdekmaterialen. Ik zorg ervoor dat u zo min mogelijk hinder zult ervaren.

  Moet ik mijn meubels weghalen voordat de vloer wordt geschuurd?

  Ja, het is verstandig om de meubels uit de kamer te halen voordat de vloer wordt geschuurd. Het schuren van de vloer kan namelijk veel stof en vuil veroorzaken, en dit kan schadelijk zijn voor je meubels. Daarnaast is het makkelijker om de vloer te bewerken als er geen meubels in de weg staan. Mocht het niet mogelijk zijn om alle meubels uit de ruimte te halen, dan kunnen deze worden afgedekt met speciaal afdekfolie.

  Moet ik het huis uit als mijn houten vloer of parketvloer wordt geschuurd?

  Het is niet noodzakelijk om het huis uit te gaan wanneer je houten vloer of parketvloer wordt geschuurd. Echter, het schuren van de vloer kan veel stof en lawaai veroorzaken, dus het kan wel prettiger zijn om tijdelijk ergens anders te verblijven. Als je ervoor kiest om in huis te blijven tijdens het schuren, is het belangrijk om goed te ventileren en af te sluiten waar mogelijk om stof in andere ruimtes te voorkomen.

  Is het veilig mijn vloer te laten schuren als ik huisdieren heb of zwanger ben?

  Ja, het is mogelijk om je houten vloer of parketvloer te laten schuren als je huisdieren hebt of zwanger bent. Het is wel verstandig om ervoor te zorgen dat je huisdier op een andere plek verblijft tijdens het schuren van de vloer. Dit komt doordat het schuren van de vloer veel lawaai maakt en sommige dieren hierdoor gestrest kunnen raken. Ook kan het zijn dat de vloer na het schuren nog enige tijd moet drogen, en het is dan beter als het huisdier niet op de vloer kan lopen. Bent u zwanger? Gebruik dan een mondkapje tegen het stof of verblijf tijdelijk ergens anders.