Ron vroomen

Eiken vloeren

specialist in eiken vloeren schuren

uw eiken vloer schuren: kies voor de specialist

Wanneer u door uw huis loopt, is er één ding dat direct opvalt: uw eiken vloer. Het is een belangrijk element van uw woning en heeft zijn eigen unieke karakter. Maar na verloop van tijd kan uw eiken vloer slijten en dof worden, waardoor het zijn charme en aantrekkingskracht verliest. Gelukkig is er een oplossing om uw vloer weer tot leven te brengen: uw eiken vloer schuren.

Als u kiest voor eiken vloer schuren, herstelt u niet alleen de glans van uw vloer, maar ook de unieke uitstraling. De nerfstructuur en de houttekening worden opnieuw zichtbaar en de kleur van het hout wordt intenser. Zo krijgt uw vloer weer zijn eigen karakter en uitstraling. En het mooiste is: u hoeft uw eikenvloer niet te vervangen om dit te bereiken.

Elke vloer is uniek en daarom hanteer ik bij elke klus een persoonlijke aanpak. Ik luister naar de wensen van mijn klanten en probeer er altijd voor te zorgen dat de overlast minimaal is. Van het kiezen van de juiste afwerking tot het onderhoud van de vloer, ik sta altijd klaar om mijn klanten te adviseren en te helpen.

 

Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in het schuren van eiken vloeren. Met aandacht voor detail schuur ik tot wel 50m2 in één dag. 

parket schuren stappenplan

Waarom kiezen voor Ron Vroomen?

Bent u van plan om uw eiken vloer te laten schuren? Zorg er dan voor dat u kiest voor een betrouwbare en ervaren specialist.  Bij mij kunt u rekenen op beide! Ik zit ondertussen al meer dan 20 jaar in het vak en heb al veel tevreden klanten geholpen. Ik zorg met mijn expertise en specialistische apparatuur dat uw vloer wordt geschuurd en afgewerkt volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. Benieuwd wat een eiken vloer schuren en lakken kost bij mij kost? Neem dan vrijblijvend contact op zodat ik uw wensen in kaart kan brengen.

De voordelen van een eikenhouten vloer schuren

Het laten schuren van uw vloer heeft vele voordelen, zowel praktisch als voor het oog. Het is een uitstekende manier om uw vloer opnieuw te laten glanzen en te herstellen tot zijn oorspronkelijke glorie. Bovendien zorgt het voor een duurzame oplossing voor slijtage, krassen en vlekken. Het laten schuren van uw eiken vloer is immers goedkoper en beter voor het milieu dan het laten aanleggen van een nieuwe vloer.

En bent u uitgekeken op de kleur van uw eiken vloer? Door te kiezen voor een nieuwe afwerking kunt u ook beslissen om uw vloer te laten kleuren. Zo gaat uw vloer mee met de trends en blijft hij perfect passen bij uw interieur. 

Lakken

Lakken een proces waarbij een laag lak op de vloer wordt aangebracht om deze te beschermen en een mooie glans te geven. Deze stap wordt altijd pas gedaan na het houten vloer schuren. Er zijn verschillende soorten lak beschikbaar, zoals watergedragen lak, polyurethaan lak en acryllak.

Een gelakte vloer is relatief gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken. Regelmatig stofzuigen en dweilen van de vloer is voldoende om deze mooi te houden. Met de juiste zorg kan een gelakte houten vloer er jarenlang als nieuw uitzien.

Oliën

Een houten vloer schuren en oliën heeft als voordeel dat het de natuurlijke uitstraling van het hout behoudt. Het hout blijft ademen en de kleur en textuur worden benadrukt. Bovendien is het oliën van een houten vloer een duurzame oplossing omdat er geen schadelijke chemicaliën worden gebruikt.

Het oliën van een houten vloer vergt wel meer onderhoud dan het lakken van een vloer. Olie moet regelmatig worden aangebracht om de vloer te beschermen tegen slijtage en krassen. Ook moet de vloer regelmatig worden gereinigd om vuil en vlekken te verwijderen.

Kleuren

Bij het schuren wordt de toplaag verwijderd, waardoor beschadigingen en verkleuringen verdwijnen. Na het houten vloer schuren kun je ervoor kiezen voor nieuwe kleur die perfect past bij uw interieur.

Er zijn verschillende kleuren vloeren beschikbaar, variërend van licht tot donker en van roodbruin tot grijs. Een lichte vloer kan de kamer groter en lichter laten lijken, terwijl een donkere vloer zorgt voor een warmere sfeer. Een grijze vloer kan een moderne uitstraling geven, terwijl een roodbruine vloer weer past bij een klassiek interieur.

Hoe zorgt u ervoor dat uw eiken vloer mooi blijft?

Het onderhouden van uw eiken vloer is niet alleen een praktische oplossing om slijtage te voorkomen, maar het is ook een kans om de warmte en charme van uw huis te versterken. Met regelmatig onderhoud kunt u ervoor zorgen dat uw vloer er altijd als nieuw uitziet en blijft stralen.

Om uw eiken vloer goed te onderhouden, moet u hem regelmatig stofzuigen en dweilen om stof en vuil te verwijderen. Gebruik hiervoor een zachte borstel of doek en vermijd het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen die de vloer kunnen beschadigen.

Daarnaast is het belangrijk om uw eiken vloer periodiek te behandelen met een onderhoudsolie of -wax. Hiermee wordt de natuurlijke glans van het hout hersteld en beschermd tegen vocht en vuil. Dit zorgt niet alleen voor een mooie uitstraling van uw vloer, maar verlengt ook de levensduur ervan.

Ziet uw vloer er niet meer mooi uit? Dan is het tijd om het grovere geschut in te zetten. Over het algemeen moet u een eiken vloer om de paar jaar schuren. Hoe vaak precies hangt echter af van verschillende factoren, zoals het gebruik van de vloer, de kwaliteit van het hout en de afwerking die u kiest.

BEL RON:  +31 6 48 200 141

Mijn werk

Met trots kan ik zeggen dat ik al meer dan 20 jaar specialist ben in parket, eiken en houten vloeren schuren. In mijn werk heb ik zowel bij particulieren als bij zakelijke opdrachtgevers aan prachtige vloeren mogen werken. Is uw vloer binnenkort ook aan de beurt? 

[dipl_testimonial_slider testimonial_number=”50″ show_author_image=”off” testimonial_per_slide_tablet=”1″ testimonial_per_slide_phone=”1″ _builder_version=”4.21.0″ _module_preset=”default” min_height=”340.8px” custom_margin=”15px|||||” custom_padding=”||0px|||” global_colors_info=”{}”][/dipl_testimonial_slider]
houten vloer schuren

Uw eiken vloer in een zakelijk pand laten schuren? Dankzij mijn snelle werkwijze kunnen uw deuren snel weer open!

houten vloer olien

Ook voor houten traprenovaties bent u bij Ron Vroomen aan het juiste adres!

eiken vloer schuren

Een houten vloer schuren kan uw oude vloer weer nieuw leven inblazen. Zelfs oude of erg beschadigde vloeren hebben vaak nog ongelooflijk veel potentie om weer omgetoverd te kunnen worden tot prachtige vloeren!