Ron vroomen

Houten vloeren

specialist in houten vloeren schuren

Houten vloer schuren, tot 50 m2 klaar in één dag!

Heeft u een houten vloer in huis die na jaren van intensief gebruik zijn oorspronkelijke charme verloren heeft? Geen paniek! Wist u dat je een oude houten vloer weer tot leven kunt brengen door hem te laten schuren?

Een houten vloer schuren is niet alleen een uitstekende manier om krassen, vlekken en beschadigingen te verwijderen, maar ook om de kleur en uitstraling van de vloer aan te passen aan uw wensen. Het resultaat? Een vloer die er weer als nieuw uitziet en een warme sfeer brengt in uw huis. Ontdek de mogelijkheden van houten vloer schuren en lakken en geef uw interieur een boost!

Het is mijn doel om de natuurlijke schoonheid van het hout te benadrukken en zo een unieke uitstraling te creëren die past bij de stijl van mijn klanten. Als liefhebber van houtwerk en als vakman met jarenlange ervaring, kan ik u garanderen dat ik het beste resultaat lever voor uw vloer.

Wilt u uw houten vloer weer laten stralen als nooit tevoren? Zoek dan niet verder!

uw houten vloer schuren: zo doet een vakman dat!

Een houten vloer schuren is een secuur proces dat de nodige kennis, kunde en ervaring vereist. Als professionele vakman met meer dan 20 jaar ervaring in het vak kan ik u verzekeren dat ik het schuurproces met de grootste zorgvuldigheid uitvoer.

Voordat het werk begint is het belangrijk om de staat van de vloer te inspecteren. Dit helpt om de omvang van de werkzaamheden in te schatten en te bepalen welke schuurtechnieken en -materialen het beste kunnen worden gebruikt om het gewenste resultaat te bereiken.

Tijdens het schuren van de vloer houd ik voortdurend rekening met de diepte van de schuurpassen en de druk die wordt uitgeoefend om te voorkomen dat er teveel materiaal van de vloer wordt verwijderd. Ook zorg ik ervoor dat de schuurpapieren regelmatig worden vervangen om een ​​glad en egaal oppervlak te creëren. Dankzij mijn professionele schuurmachines met uitstekende afzuiging zorg ik ervoor dat de stofoverlast tot een minimum wordt beperkt.

 Na het schuren is het tijd om uw vloer vakkundig af te werken. Ik adviseer u graag wat voor type afwerking het beste bij uw voorkeuren past. 

Lakken

Lakken een proces waarbij een laag lak op de vloer wordt aangebracht om deze te beschermen en een mooie glans te geven. Deze stap wordt altijd pas gedaan na het houten vloer schuren. Er zijn verschillende soorten lak beschikbaar, zoals watergedragen lak, polyurethaan lak en acryllak.

Een gelakte houten vloer is relatief gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken. Het regelmatig stofzuigen en dweilen van de vloer is voldoende om deze mooi te houden. Met de juiste zorg kan een gelakte houten vloer er jarenlang als nieuw uitzien.

Oliën

Een houten vloer schuren en oliën heeft als voordeel dat het de natuurlijke uitstraling van het hout behoudt. Het hout blijft ademen en de kleur en textuur worden benadrukt. Bovendien is het oliën van een houten vloer een duurzame oplossing omdat er geen schadelijke chemicaliën worden gebruikt.

Het oliën van een houten vloer vergt wel meer onderhoud dan het lakken van een vloer. Olie moet regelmatig worden aangebracht om de vloer te beschermen tegen slijtage en krassen. Ook moet de vloer regelmatig worden gereinigd om vuil en vlekken te verwijderen.

Kleuren

Bij het schuren wordt de toplaag verwijderd, waardoor beschadigingen en verkleuringen verdwijnen. Na het houten vloer schuren kun je ervoor kiezen voor nieuwe kleur die perfect past bij uw interieur.

Er zijn verschillende kleuren vloeren beschikbaar, variërend van licht tot donker en van roodbruin tot grijs. Een lichte vloer kan de kamer groter en lichter laten lijken, terwijl een donkere vloer zorgt voor een warmere sfeer. Een grijze vloer kan een moderne uitstraling geven, terwijl een roodbruine vloer weer past bij een klassiek interieur.

BEL RON:  +31 6 48 200 141

Mijn werk

Met trots kan ik zeggen dat ik al meer dan 20 jaar specialist ben in houten vloeren schuren. In mijn werk heb ik zowel bij particulieren als bij zakelijke opdrachtgevers aan prachtige vloeren mogen werken. Is uw vloer binnenkort ook aan de beurt? 

[dipl_testimonial_slider testimonial_number=”50″ show_author_image=”off” testimonial_per_slide_tablet=”1″ testimonial_per_slide_phone=”1″ _builder_version=”4.21.0″ _module_preset=”default” min_height=”340.8px” custom_margin=”15px|||||” custom_padding=”||0px|||” global_colors_info=”{}”][/dipl_testimonial_slider]
houten vloer schuren

Uw houten vloer in een zakelijk pand laten schuren? Dankzij mijn snelle werkwijze kunnen uw deuren snel weer open!

houten vloer olien

Ook voor houten traprenovaties bent u bij Ron Vroomen aan het juiste adres!

houten vloer schuren

Een houten vloer schuren is een perfecte manier om nog langer van uw vloer te genieten. Zelfs oude of erg beschadigde vloeren hebben vaak nog ongelooflijk veel potentie om weer omgetoverd te kunnen worden tot prachtige vloeren! Een houten vloer is dan ook niet alleen mooi voor uw interieur, maar heeft door zijn duurzaamheid ook nog eens minder impact op het milieu