Ron vroomen

Houten vloeren

specialist in houten vloeren schuren

Specialist in houten vloeren schuren: binnen 7 dagen na offerteaanvraag aan de slag!

Heeft u een houten vloer in huis die na jaren van intensief gebruik zijn oorspronkelijke charme verloren heeft? Geen paniek! Wist u dat je een oude houten vloer weer tot leven kunt brengen door hem te laten schuren?

Een houten vloer schuren is niet alleen een uitstekende manier om krassen, vlekken en beschadigingen te verwijderen, maar ook om de kleur en uitstraling van de vloer aan te passen aan uw wensen. Het resultaat? Een vloer die er weer als nieuw uitziet en een warme sfeer brengt in uw huis. Ontdek de mogelijkheden van houten vloer schuren en lakken en geef uw interieur een boost!

Ik ben werkzaam in héél Nederland
en dankzij meer dan 20 jaar ervaring kan ik tot wel 50 m2 per dag schuren!

Het is mijn doel om de natuurlijke schoonheid van het hout te benadrukken en zo een unieke uitstraling te creëren die past bij de stijl van mijn klanten. Als liefhebber van houtwerk en als vakman met jarenlange ervaring, kan ik u garanderen dat ik het beste resultaat lever voor uw vloer.

Zodra u heeft besloten dat het tijd is om uw houten vloer te laten schuren, wilt u uiteraard niet lang op de uitvoering wachten. Precies daarom zet ik me in om binnen 7 dagen na offerte aan de slag te gaan. Zo kunt u snel genieten van uw prachtig vernieuwde vloer!

uw houten vloer schuren: zo doet een vakman dat!

Een houten vloer schuren is een secuur proces dat de nodige kennis, kunde en ervaring vereist. Als professionele vakman met meer dan 20 jaar ervaring in het vak kan ik u verzekeren dat ik het schuurproces met de grootste zorgvuldigheid uitvoer.

Voordat het werk begint is het belangrijk om de staat van de vloer te inspecteren. Dit helpt om de omvang van de werkzaamheden in te schatten en te bepalen welke schuurtechnieken en -materialen het beste kunnen worden gebruikt om het gewenste resultaat te bereiken.

Tijdens het schuren van de vloer houd ik voortdurend rekening met de diepte van de schuurpassen en de druk die wordt uitgeoefend om te voorkomen dat er teveel materiaal van de vloer wordt verwijderd. Ook zorg ik ervoor dat de schuurpapieren regelmatig worden vervangen om een ​​glad en egaal oppervlak te creëren. Dankzij mijn professionele schuurmachines met uitstekende afzuiging zorg ik ervoor dat de stofoverlast tot een minimum wordt beperkt.

 Na het schuren is het tijd om uw vloer vakkundig af te werken. Ik adviseer u graag wat voor type afwerking het beste bij uw voorkeuren past. 

Lakken

Lakken een proces waarbij een laag lak op de vloer wordt aangebracht om deze te beschermen en een mooie glans te geven. Deze stap wordt altijd pas gedaan na het houten vloer schuren. Er zijn verschillende soorten lak beschikbaar, zoals watergedragen lak, polyurethaan lak en acryllak.

Een gelakte houten vloer is relatief gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken. Het regelmatig stofzuigen en dweilen van de vloer is voldoende om deze mooi te houden. Met de juiste zorg kan een gelakte houten vloer er jarenlang als nieuw uitzien.

Oliën

Een houten vloer schuren en oliën heeft als voordeel dat het de natuurlijke uitstraling van het hout behoudt. Het hout blijft ademen en de kleur en textuur worden benadrukt. Bovendien is het oliën van een houten vloer een duurzame oplossing omdat er geen schadelijke chemicaliën worden gebruikt.

Het oliën van een houten vloer vergt wel meer onderhoud dan het lakken van een vloer. Olie moet regelmatig worden aangebracht om de vloer te beschermen tegen slijtage en krassen. Ook moet de vloer regelmatig worden gereinigd om vuil en vlekken te verwijderen.

Kleuren

Bij het schuren wordt de toplaag verwijderd, waardoor beschadigingen en verkleuringen verdwijnen. Na het houten vloer schuren kun je ervoor kiezen voor nieuwe kleur die perfect past bij uw interieur.

Er zijn verschillende kleuren vloeren beschikbaar, variërend van licht tot donker en van roodbruin tot grijs. Een lichte vloer kan de kamer groter en lichter laten lijken, terwijl een donkere vloer zorgt voor een warmere sfeer. Een grijze vloer kan een moderne uitstraling geven, terwijl een roodbruine vloer weer past bij een klassiek interieur.

Snelheid gegarandeerd: binnen een week aan de slag in heel Nederland!

Een schitterend geschuurde parket of houten vloer binnen een week na offerte aanvraag? Ja, het kan echt! Binnen 7 dagen na het indienen van uw aanvraag kunt genieten van een prachtig gerenoveerde vloer. Met mijn unieke service beloof ik u niet alleen een razendsnelle service, maar ook een ongeëvenaarde kwaliteit die u nergens anders zult vindenKwaliteit en snelheid gaan bij mij hand in hand!

BEL RON:  +31 6 48 200 141

Mijn werk

Wil je meer van mijn werk zien? Bekijk dan ook mijn project pagina. Hier kun je uiteraard ook inspiratie op doen als je op zoek bent naar een specifieke afwerking!

Met trots kan ik zeggen dat ik al meer dan 20 jaar specialist ben in houten vloeren schuren. In mijn werk heb ik zowel bij particulieren als bij zakelijke opdrachtgevers aan prachtige vloeren mogen werken. Is uw vloer binnenkort ook aan de beurt? 

{

Ron heeft onze vloer vakkundig als nieuw gemaakt. Het was mij al snel duidelijk dat hij echt een uitblinker is in zijn vak.
Ook zijn open en vriendelijke benadering was heel prettig.
Echt een aanrader voor ieder die zijn houten vloer weer in een perfecte conditie wil hebben.

5
bart knauff
{

Strak werk afgeleverd en zeker tot de volgende keer

5
Ruud Prins
{
Ik zou Ron bellen! Super vakman
5
Schoonheidssalon Excelance
{

Houten vloer van onze jaren 30 woning geschuurd en opnieuw in de lak gezet. Heel vakkundig te werk gegaan en erg vriendelijk in omgang. Aanrader!

5
Vincent Vink
{
Ron start vroeg in de ochtend en levert snel maar vakkundig werk. De vloer is weer als nieuw!
5
Menno Burggraaff
{

In twee dagen was de vloer weer als nieuw. Goed werk!

5
Kees van Wijk
{

De heer Vroomen heeft mijn vloer super strak geschuurd en nabehandeld met hard wax. Vloer ziet er weer als nieuw uit. Echt top. Ik kan de heer Vroomen zeker aanbevelen. Werkt netjes, komt op tijd en komt afspraken na.

5
Desiree Buhrs
{

Wij zijn super tevreden over het werk van Ron. Onze communicatie via WhatsApp verliep vlekkeloos. Hij geeft goed advies en levert prima werk. Onze vloer ziet er weer schitterend uit. Aanrader!

5
Yvonne Hooft Graafland
{

Ron heeft mijn vloer geschuurd en geolied en heeft het in zeer korte tijd gedaan. Er was nog een plekje wat minder goed geolied leek maar dit heeft hij later alsnog opnieuw gedaan. Daarnaast gaf hij nog adviezen voor vervangende plinten.

5
Brian de Jong
{

Heel goed werk top werk geleverd

5
Orso Bruin
{

Ron is een echte vakman en heeft ons zowel goed geadviseerd alsook een prachtige vloer opgeleverd. Betrouwbaar, komt afspraken na, levert goed werk. Kortom: wij bevelen hem aan!

5
Jet Klok
{

Dit was de tweede keer dat we gebruik maakten van de diensten van Ron. Ook nu zijn we weer bijzonder tevreden over zijn vakmanschap en zorgvuldigheid. Aarzel niet, met deze man kunt u met een gerust hart in zee gaan.

5
P&Y Hooft Graafland
{

Ron denkt mee, is vriendelijk en levert goed werk. Hij heeft onze vloer opgeschuurd en in de olie gezet, en daarbij rekening gehouden met onze planning. Die flexibiliteit was fijn en kwam ook goed uit toen we erachter kwamen dat de vloer van ander materiaal was dan we dachten. Daar wist Ron gelukkig raad mee. Wij hoeven geen seconde na te denken als we weer een vloer willen laten behandelen: we bellen Ron en dan komt het helemaal goed!

5
Jennifer W
{

Blij dat we voor Ron hebben gekozen. Het blijft toch altijd weer een gok of je een echte vakman te pakken hebt of niet en in dit geval was het raak! Snel en volgens afspraak het werk gedaan en het ziet er prachtig uit.

5
Kees Reedijk
{

Wij zijn erg blij met het resultaat van onze vers geschuurde en geoliede vloer! Ron heeft een knap staaltje vakmanschap laten zien! We gaan ervan genieten!

5
{

Ron is een super goed met zijn werk! Mooi en netjes! Ik ben heel tevreden met mijn niewe vloer die Ron gemaakt heeft.

5
sam sribunruang
{

Onze oude vloer ziet er dankzij Ron weer uit als nieuw. Ron is serieus, geeft goed advies, hij is eerst komen kijken en werkt hard en netjes. Kortom, zeker aan te bevelen.

5
Saskia van Iersel
{

Ron heeft onze beuken vloer weer als nieuw gemaakt en toen ik te vroeg op vloer stapte kwam hij terug om te herstellen, echt TOP en fijne man dus doen is mijn advies.

5
Robert Babeliowsky
{

We kunnen Ron Vroomen iedereen aanbevelen! Hij heeft oog voor detail vooral voor de zijkanten bij de plinten etc. Dit onderscheidt hem van de anderen. Ook geeft hij eerlijk en goed advies hoe de vloer te behandelen. Komt afspraken na en is ook op tijd!

5
I C
{

Ron heeft perfect werk geleverd bij ons thuis! Wij zijn erg tevreden met het resultaat. Legt alles goed uit en je kan hem alles vragen. Kortom niet twijfelen gewoon voor deze echte vakman gaan!

5
Ruben Van Dijken
{

Ron heeft samen met een van zijn medewerkers geweldig werk geleverd. We zijn van een hele donkere naar een zo licht mogelijke vloer gegaan en het is prachtig geworden. […] Ik zou geen moment twijfelen om hem in de arm te nemen!

5
Marie-Louise Daniels
{
Ron is een echte vakman die zijn werk heel serieus neemt. Met zijn jarenlange ervaring heeft Ron ons overtuigd van zijn vakmanschap. Ons parket was 17 jaar oud, donker en versleten. Nu ziet de woonkamer er weer als nieuw uit en kunnen we weer jarenlang genieten van een mooie eiken vloer.
5
Dirk Jan Meinema
houten vloer schuren

Uw houten vloer in een zakelijk pand laten schuren? Dankzij mijn snelle werkwijze kunnen uw deuren snel weer open!

houten vloer olien

Ook voor houten traprenovaties bent u bij Ron Vroomen aan het juiste adres!

houten vloer schuren

Een houten vloer schuren is een perfecte manier om nog langer van uw vloer te genieten. Zelfs oude of erg beschadigde vloeren hebben vaak nog ongelooflijk veel potentie om weer omgetoverd te kunnen worden tot prachtige vloeren! Een houten vloer is dan ook niet alleen mooi voor uw interieur, maar heeft door zijn duurzaamheid ook nog eens minder impact op het milieu